DOLAR 32,5260 -0.08%
EURO 34,8255 -0.17%
ALTIN 2.431,570,08
BITCOIN 2107231-2,80%
Ağrı
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan Canlı Yayında Soruları Cevapladı

Savcı Sayan Canlı Yayında Soruları Cevapladı

ABONE OL
13:51 | 11 Mart 2019 13:51
Savcı Sayan Canlı Yayında Soruları Cevapladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı adayı Savcı Sayan bugün canlı yayında kendisine yöneltilen soruları tüm içtenliği ve samimiyeti ile cevapladı, kimsenin aklında cevaplanmamış her hangi bir soru kalsın istemiyorum dedi.

Sayan’a özellikle Ağrı’da işsizlik üzerine ve seçildikten sonra Ağrı’da nelerin değişeceği sorulduğunda;

Sayan; Ağrı için çok değerli projelerimiz var, işsizlik savaşacağımız ilk düşmanımız onunla daha seçilmeden savaşmaya başladık, daha önce de söyledim ”Ağrı Orta Doğunun Tekstil Üretim Merkezi olacak” Dünya’nın dev kadın giyim firmalarından biri ZARA Ağrı’da üretilecek 2.ci Dev Firmamız  NİKE ”O” da Ağrı’da üretimi seçti ve ayın 19.da Bakanımız Süleyman Soylu buraya geliyor  NİKE ‘a tahsis edilen kırkbinmetre kare yere NİKE için yapılacak binanın temelini atacak.

Ağrı’da kadınlarımızı üretime katmak, para kazanmalarını sağlamak istiyoruz, bir yerde kadın güçlü ise ”0” İl güçlüdür, hedefimiz Tekstil Kentte istihdamı 20 bin kişiye çıkarmak inşallah en kısa sürede bu dediklerimiz gerçekleştireceğiz, işsizlik denen bu kanayan yarayı kapatacağız .

Hayvancılığı güçlendirerek Türkiye’nin dört bir yanına Ağrı et ve et ürünlerini göndereceğiz, burada ki istihdam erkeklere yönelik olacak inşallah,burada sağlanacak istidam 10 bin kişi olacak.

Dün Ağrı’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Varank, bize daha önce telefonda canlı yayında verdiği sözü tasdik etti ve Ağrı’ya sanatkarlarımız, emekçilerimiz için yeni bir ”SANAYİ SİTESİNİ KURACAĞI SÖZÜNÜ VERDİ” Siz isteyin biz yapalım diyor  bakanlarımız Allah razı olsun.

Ağrı’nın yılları, geleceği, gençliği çalınmış evet işimiz kolay değil ama biz el birliği ile Ağrı halkımızla beraber kalkındıracağız, Ağrı’yı yeniden  inşa edeceğiz.

Ağrı’yı Öğrenciler için cazibe haline getireceğiz, onların ulaşım, elektrik, su, İnternet, ekmek ,süt ihtiyaçlarını biz karşılayacağız, onlar okusunlar geleceklerini kursunlar istediğimiz budur. Büyük şehirlerde üniversitelerin verdiği eğitimi burada bizde veriyoruz, hiç bir eksiğimiz yok, neden öğrenciler Ağrı’yı seçmesin? Buraya gelsinler Ağrı’da Öğrenciye hayat neredeyse bedava…

Ağrı’da yapacağımız tüm projelerimizin arkasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımız var, Ağrı’mızın daha güzel bir geleceği için hemşerilerimin bu fırsatı değerlendireceğine yürekten inanıyorum dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

   

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.