DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 34,9739 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BITCOIN 2264089-0,44%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan Bugün İş Adamı Mehmet Özgül’e Misafir Oldu

Savcı Sayan Bugün İş Adamı Mehmet Özgül’e Misafir Oldu

ABONE OL
20:37 | 16 Mart 2019 20:37
Savcı Sayan Bugün İş Adamı Mehmet Özgül’e Misafir Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Adayı Savcı Sayan seçim çalışmalarına tüm hızıyla ve coşkuyla devam ediyor, katıldığı her toplantıya vatandaşlarımız tarafında büyük bir ilgi ve alaka var.

Bugün yine bir taraftan ev ziyaretlerini yaparken diğer taraftan kendisi için özel olarak düzenlenen toplantılara yetişiyor.

Gıda Sektörünün önde gelen isimlerinden Özgül Marketler sahibi, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan, gıda sektöründe pek çok büyük firmanın distribütörlüğünü yapan,Ağrılı değerli iş adamı Mehmet Özgül’ün daveti ile Leylek Pınar Mahallemiz de kendisini bekleyen oldukça kalabalık bir topluluk oluşturan vatandaşlarımızla  buluşan Sayan, bu değerli toplantıyı düzenleyen Mehmet Özgül’e ve emeği geçen herkese  ve Ağrı’nın geleceği için kendisini destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür etti.

Sayan, Ağrı kazanacak, hep birlikte Ağrı’yı güzel günlere taşıyacağız, Ağrı’nın yoksulluğu sefaleti bitecek, burada herkesin yüzü gülecek, çekilen sıkıntıları hep beraber unutacağız inşallah, ben Ağrı’ya sizlere hizmetkar olmaya geldim, sizlerin desteği ile Ağrı Türkiye’nin marka şehri olacak, dedi…

Yaptığı bir ev ziyaretinde, Allah’ın rahmetine kavuşmuş bir vatandaşın evlatlarına  kalan  33 bin liralık elektrik borcunun 10 bin lirası anapara kalan 23 bini faiz ve mirasçıların bu borcu ödeme imkanı yok, bu borcun daha kolay ödenmesi için Sayan’ın görüştüğü yetkili, ölen abonenin yakınları gelsin yardımcı oluruz demesi büyük bir sevinç yaşandı..Sayan Ağrı’da kimsenin derdi tasası kalmayacak, Ağrı huzurlu, ferah bir kent olacak inşallah bunun için burdayım dedi.

Ağrı’da derdi tasası olan kimse kalmayacak! Ağrı’yı huzurlu bir şehir yapmaya geliyoruz. #MemleketİşiGönülİşi #YaparsaSavcıYapar‬‪#GönülBelediyeciliği #AKParti‬

Gepostet von SAVCI SAYAN am Samstag, 16. März 2019

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.