DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2275147-0,40%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan, birilerine neden bu kadar batıyor?

Savcı Sayan, birilerine neden bu kadar batıyor?

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Savcı Sayan, birilerine neden bu kadar batıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birkaç gündür, Başkan Sayan’a; sosyal medya üzerinden atılan iftiraları, saldırıları üzülerek izliyorum,aslında o saldırılar! Başkan Sayan üzerinden Ağrı’ya yapılıyor. Ağrı, Ağrı olalı, hangi gazeteci ya da kendini gazeteci olarak vasıflandıranların dikkatlerini bu kadar çok çekti acaba? Neden şimdi?

Ağrı il merkezi olduğu 1927 yılından bugüne kadar, pek çok belediye başkanına görev verdi, hiçbiri Başkan Sayan kadar dikkatleri üzerlerine çekmedi, neden? Çünkü Savcı Sayan ile Ağrı’nın makus talihinin değişeceğini herkes gördü, bunu engellemek adına saldırılar başladı.

Ağrı’nın 85 yıldır yaşadığı sefalet, çaresizlik, terörden, uyuşturucudan çektiği çileler bugüne kadar kimin ve ne kadar umrunda oldu? Ağlayan anaların gözyaşlarını,sefalet çeken çocukların dramını, işsiz babaların bükülmüş boyunlarını kim gördü? Onların acılarını kim ne kadar yüreğinde hissetti? Sizler bunlardan bihaber, sıcacık evlerinizde keyif çatarken, evlatlarınız diziniz dibinde el bebek, gül bebek büyürken, hiç sorguladınız mı? Acaba ülkemizin bir yerlerinde sefalet ve acı çeken insanlar var mı? Diye…

Sayan, Ağrı üzerine oynanan oyunları bozdu
Şimdi tüm bunlara dur diyen ve kendisini doğduğu kadim topraklara adayan biri geldi, yıllardır HDP’nin kalesi olmuş bir kente, Ağrı halkının iradesiyle Başkan seçildi, tabi Ağrı üzerine oynanan oyunlar da bozulmuş oldu, hal böyle olunca; tüm Ağrı’ya düşman olanların ve seçim hezimetini hala içlerine sindiremeyenlerin gözlerini ve tepkilerini üzerine çekti.

Ağrı’nın kalkınmasını, daha ferah bir il olmasını, çocukların, gençlerin terörün elinden kurtulmasını, uyuşturucuya kurban edilmemesini, işsizliğin bitmesini istemeyen şer odakları hemen faaliyete geçti ve saldırılar başladı,bu hain saldırılar tabi ki topla, tüfekle olmuyor, bazı eli kalem tutan kişileri, kendilerine maşa olarak seçiyorlar ve kullanıyorlar.

Savcı SAYAN demek, Ağrı halkının iradesi, gücü ve sesi demektir, halkımız kendisine güveniyor ve inanıyor,bizler inandığımızın uğruna kanımızın son damlasına kadar arkasında dururuz, kaldı ki; Başkan Sayan kendisini çok rahat ifade edebilecek bir birikime ve kapasiteye sahiptir ve doğrularını sonuna kadar müdafa edecek ve asla kimseye boyun eğmeyecek kadar güçlü ve cesurdur.

Birileri bir şey unutuyor galiba” Savcı Sayan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafında aday gösterilmiştir” ve Ağrı halkının teveccühü ile başkan oldu, Sayan ailesinin makama, mevkiye, belediye başkanlığından gelecek maddi güce asla ihtiyaçları yoktur, SAYAN ailesinin mal varlığı ve gücü burada herkes tarafından bilinir, tabi sizler orada; birilerin maşası olarak Sayan’a saldırdığınız için bunlardan haberiniz yok.

Sizler, aslında Başkan Sayan’a değil, Ağrı’ya zarar vermek istiyorsunuz,sizlerin hedefi Ağrı ve Ağrı halkı, bizler bunu görmeyecek kadar kör değiliz, ama bunlar nafile turlar, ne Ağrı’ya, ne de Başkan Sayan’a asla zarar veremeyeceksiniz, Ağrı artık eski Ağrı değil. Unutmayın! Ağrı, Savcı SAYAN ile doğunun parlayan yıldızı olacaktır…

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.