DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20840242,47%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAVCI SAYAN BİR YOLA ÇIKTIYSA ”O” YOL TAMAMLANIR

SAVCI SAYAN BİR YOLA ÇIKTIYSA ”O” YOL TAMAMLANIR

ABONE OL
11:28 | 04 Aralık 2020 11:28
SAVCI SAYAN BİR YOLA ÇIKTIYSA ”O” YOL TAMAMLANIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Biri yapar, birileri yıkar! Değerli dostlar bir kaç gündür sizlerle güzel bir yazı paylaşayım diye bekledim ama maalesef bugün yazıma ”biri yapar’ ‘birileri yıkar’ ‘diye başlamak zorundayım.

Niye mi?

Ağrı yıllardır hizmet bekledi, Ağrılılar hizmete hasret dedik, Ağrılılar her şeyin en iyisine layık dedik, Ağrılılar batı metropollerinde ne varsa onları çoktaaan hak ediyor dedik evet  biz dedik ve ve Allah tüm bunları bizlere getirecek bir başkan verdi..Ama bize zihniyetimizi değiştirecek çaba vermedi…

Ağrı’ya hizmet gelmiyor, Ağrı hizmet bekliyor, Ağrılarımızı kim dindirecek diye feryat ettiğimiz günleri ne çabuk unuttunuz ama ben unutmadım..

Ağrı’ya hizmet gelmeye başladı, beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz, Allah razı olsun Başkan Savcı Sayan gerçekten bu kente yenilikler getirmek, Ağrı’nın çehresini değiştirmek, projeleri uygulamak, aksaklıkları gidermek için büyük gayret içerisinde.

Nasıl ki; kimsenin elinde bir sihirli değnek yoksa, onun elinde de yok, onun verdiği sözler var, onun projeleri var, onun büyük gayret ve çabaları var, onun  Ağrı için hedefleri var, bunları görürsünüz ya da görmezsiniz, ya da görmezden gelirsiniz ama Allah görüyor, inkar şeytandan dır.

Projeler ne zaman başlayacak diye herkes kendi kafasından teori üretiyor, en yakın tarih  ahırların taşımasına bakalım, ” 1301 Ahırın  şehir dışına taşınması” ihalesi  21 Aralık’ta yapılacak, en kısa zamanda da bitirilerek vatandaşın hizmetine verilecek, bilindiği  gibi  başkanın bu projesinde; Ağrı, Türkiye’de pilot il seçildi, böylesi değerli bir proje bugüne kadar Türkiye’de bir ilk.

Diyeceksiniz diğer projeler ne zaman uygulanacak, tabi ki onlarda  uygulanacak, yaşanılan pandemi sadece bizim ilimizde değil Dünya’da ve Türkiye’de her şeyi durma noktasına getirdi, buna rağmen başkanımız bakanlıklar nezdinde yapılması gerekenleri yapıyor ve verdiği sözler yerine getirilecek bundan kimse şüphe duymasın.

Şu an gündem pandemi, devletimiz  bunu en az zararla atlatmamız için çabalarken, bizler burada dedikodu kazanlarını kaynatarak  birbirimize çamur atmaya devam ediyoruz.

Birbirimize çamur atacağımıza, boş şeylerle vakit kaybedeceğimize  çevremize bir bakalım, ilimize neler yapıldı bu yapılanları kimler tahrip etmeye , zarar vermeye çalışıyor, hangi vicdan yoksunu kişi ya da kişiler yapılanları işleri  kırıp parçalıyor ? Neden? Bizim haber sitemizde de bunların haberlerini çok kez yaptık, parklarımızda ki yıkılan, tahrip edilen çardaklar, oturma bankları, cadde aydınlatmalarının kırılması, rögarların taşlarla doldurulması, çöplerin çevreye saçılması ve daha pek çok  zarar ziyan.

Değerli dostlar, bu verilen zarar bizlerin canını yakar başkalarının değil, bunları Savcı Sayan kullanmıyor, bunları alıp evine götürmeyecek, bunlar bizler için, Ağrı için yapılan hizmet, yazıktır, günahtır, vicdansızlıktır, görüpte göz yuman en az yapanlar kadar vicdansızdır. Bunları  kırıp parçalamakla  neyin öcünü alıyorsunuz, kime bu  verdiğiniz zarar? Sonra da Ağrı’ya hizmet gelmiyor diye sitem ediyoruz, bizler önce yapılana sahip çıkmayı öğrenmemiz lazım, adam sende dememek gerekir…

Bakın: Savcı Sayan, ulaşım filosonu yeniledi, ulaşım ücreti Türkiye’nin en ucuz tarifesi, modern araçlarla  kışın sıcak, yazın serin daha rahat bir ulaşım sağlamanız için yapıldı bunlar. Fakat bazılarını memnun edemedi..”Öğrenci Büsleri, Hasta Büsleri ”Ağrı’dan başka hangi ilimizde var? Bunları kullanan sizlersiniz ama bunlarda görmezlikten geliniyor, bunları da eleştiriyoruz, Allah razı olsun demeyin ama inkar da etmeyelim.

Şunu mu anlamak gerekiyor? Savcı Sayan, verdiği tüm sözleri yerine getirdiği zaman da, yine de  eleştirilecek, yine sevmeyenlerinin ürettiği dedikodularla iftiralar atılacak..Dostlar Allah aşkına şu dedikodudan beslenmeyin, yapılan güzel işlere odaklanın, daha güzel günler bizim olacak buna inanın. Savcı Sayan’ı buraya iple bağlayan yok, ”O” Ağrı’nın  evladı, burayı seviyor ve hizmet etmek için tüm imkanları zorluyor, sizler de onu zorlayarak hevesini  kırma çabasından vaz geçin!!! Unutmayın SAVCI SAYAN’IN GERİ VİTESİ YOK…  ”O” bu yola çıktıysa, ister inanın ister inanmayın, siz boş dedikodularla vakit kaybederken ” O” bu yolu tamamlayacak!!! Bu yazımı alın bir kenara koyun, günü geldiğinde bir daha okursunuz…

Değerli dostlar, yıkandan yana değil, yapandan yana olun, Ağrı’nın geleceği için bir taş koyandan Allah razı olsun..Kul bilmese de Allah bilir…

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.