DOLAR 32,6023 0.39%
EURO 34,8017 0.17%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 20891755,27%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan Ağrı’ya Doğan Güneş Oldu

Savcı Sayan Ağrı’ya Doğan Güneş Oldu

ABONE OL
16:59 | 13 Mart 2019 16:59
Savcı Sayan Ağrı’ya Doğan Güneş Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’da bugün yine birlik ve beraberlik var, Ak Parti Ağrı Belediye Başkan adayı Savcı Sayan’ın  saha çalışmalarında değerli dava ve yol  arkadaşları, Ak Parti Elazığ Milletvekilli ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Ak Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yalnız bırakmadılar hep birlikte esnaf ziyaretleri yaptılar.

Hemşirelerimizle, esnaf kardeşlerimizle  el ele kol kola sokaklarda dolaşarak bir esnaftan diğerine ziyaretler gerçekleştirirlerken aynı zamanda kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlarımızın sorunları dinleyerek anında meclise  ilettiler.

Vatandaşlarımızın bu güzel birlikteliğe yakın ilgi ve alaka gösterdiler, sanki ailelerinden birileri ile sohbet edercesine samimi ve sıcak, güzel sohbetler olduğu görüldü.

Savcı Sayan’ın Ağrı’ya gelişi ile birlikte Ağrı’da birlik, beraberlik adına yaptığı girişimler, sohbetler ve çabalarının karşılığı bugünkü görüntülerde bizlere  Sayan’ın Ağrı’nın üzerine bir güneş gibi doğduğunu gösteriyor

Vatandaşlarımızın Savcı Sayan’a gösterdikleri güven, Ağrı’ya gelecek güzel günlerin müjdesi olarak görülüyor.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.