DOLAR 32,3800 0.18%
EURO 35,0303 -0.19%
ALTIN 2.324,520,23
BITCOIN 2263139-0,59%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı sağlıkçılara sevindirici haberi verdi

Sağlık Bakanı sağlıkçılara sevindirici haberi verdi

ABONE OL
11:02 | 10 Ekim 2021 11:02
Sağlık Bakanı sağlıkçılara sevindirici haberi verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 sürecinde özverili ve zor şartlarda çalışmalarıyla dikkat çeken sağlıkçılara sevindirici haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verdi. Bakan Koca, toplu sözleşmede sabit ek ödemenin artırılması için gösterilen çabayı hatırlatarak, “Bu sabit ödemenin genel bütçeye aktarılması için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplu sözleşmede sabit ek ödemenin artırılması için çaba harcandığını belirterek, sabit ödemenin genel bütçeye aktarılması konusundaki çalışmalarının devam ettiğini, Öz Sağlık İş Sendikasının Başkanlar Kurulu Toplantısı’na gönderdiği video mesajında belirtti.

 

Sağlık çalışanlarını bir bütün olarak gördüklerini ve aşılamada öncelik verdiklerini anımsatan Koca, bu emek ve başarının paydaşı olan çalışanları bir kez daha kutlayarak teşekkürlerini iletti. Bu zor günlerin en kısa sürede geride kalacağını dile getiren Koca, “Toplu sözleşmede sabit ek ödemenin artırılmasına birlikte çaba gösterdik. Genel bütçeye aktarılması için çalışmalarımız sürüyor. Daha adil bir ek ödeme için gayret gösteriyoruz.”dedi.

 

Çalışanların emekliliklerinde de refah düzeyini koruyabilmeleri için uğraştıklarını belirten Bakan Koca, “Çalışma koşullarımızı hak ve sorumluluk temelinde en adil düzeye taşımak için hep birlikte çalışacağız” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.