DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.492,310,33
BITCOIN 21182074,33%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bakanı Koca, Tutaklı Bebek İçin Ağrı’ya Ambulans Uçak Gönderdi

Sağlık Bakanı Koca, Tutaklı Bebek İçin Ağrı’ya Ambulans Uçak Gönderdi

ABONE OL
00:25 | 02 Haziran 2019 00:25
Sağlık Bakanı Koca, Tutaklı Bebek İçin Ağrı’ya Ambulans Uçak Gönderdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Tutak İlçesinde hastalanarak hastaneye kaldırılan 1,5 yaşındaki Eyyüp bebek’in acilen Ankara’ya nakli gerekir teşhisi üzerine, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Valisi Süleyman Elban İlçe Kaymakamı Erkan İsa Erat, Sağlık Müdürü  Ufuk bey,  Sağlık Bakanı  Dr. Fahrettin KOCA ile irtibata geçmesi ve  bebeğin durumunu kritik olduğu bildirilmesi üzerine, Bakan Koca’nın emriyle  gece saat 23’00 de Ağrı’ya gönderilen ambulans uçakla Ankara’ya  Bilkent Şehir Hastenesine nakledilen Eyüp bebek  burada tedavi altına alındı.

Bu haberi kendi  Twitter hesabında paylaşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, duygularını şu sözleri ile ifade etti; Sayan, Tutak Ağrı’nın 6 bin nüfuslu küçük bir ilçesi.1,5 yaşındaki Eyyüp köyden hastaneye getiriliyor. Durumu kritik,Ankara’ya nakli  gerekiyor.Sağlık bakanımıza bilgi veriliyor ve Bebek ambulans uçakla Ankara’ya getiriliyor. Bu hizmetlerden sonra, gel de Binali Beye oy verme..

Bu haberde de, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizi nereden alıp nerelere getirdiği ve insana verilen değeri görüyoruz, Doğunun en ücra köşesine 1,5 yaşındaki bebek için devletimizin seferber olması gecenin bir yarısı  ambulans uçağın Ağrı’ya gelmesi,daha düne kadar ilaç kuyruklarında bekleyen ,hastanelerde senet imzalatılan hastaların  şimdiki konforunu göz önüne alırsak,Ülkemizin sağlık alanında katettiği yolu  ve özellikle insana verilen değeri görebiliyoruz.

Buradan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  başta olmak üzere, koca yürekli, duyarlı Sağlık Bakanımız  Dr. Fahrettin Koca’ya ve  özellikle Bakan Danışmanı Dr. Burak Aktaş  ve çalışma ekibine Ağrı halkı adına kalbi teşekkürlerimizi arz ediyoruz.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.