DOLAR 32,5402 0.13%
EURO 34,9680 -0.16%
ALTIN 2.438,740,14
BITCOIN 21104370,78%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Proje, Kapasite, Beceri, Eşittir SAVCI SAYAN!

Proje, Kapasite, Beceri, Eşittir SAVCI SAYAN!

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Proje, Kapasite, Beceri, Eşittir SAVCI SAYAN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün sizlere ne olacak Ağrı’nın hali diye sormayacağım, bundan sonra Ağrı’da neler nasıl güzel şeyler olacak? Hangi güzellikleri paylaşacağız,bunları konuşalım istiyorum, bundan sonra Ağrı’dan mutlu haberlerle, keyifli sohbetler sizlerle buluşacağız inşallah.

Düşünün daha bir kaç ay önce buradan bas bas bağırıyorduk, Ağrı’nın sancıları bitmeyecek mi ? Ağrı’da hastalanıyor, Erzurum’da Van’da ölüyoruz, işsizlik diz boyu ve daha pek çok sorunu hepimiz biliyoruz, bizler bunları yazmaktan artık ümitsizliğe düşmüştük, yerel seçimler için herkes kendince fikirlerini yürütürken, gönlünde ki aday adayının belirlenmesi için dualar ederken, karşımıza hiç beklemediğimiz bir aday çıktı ”SAVCI SAYAN” Cumhurbaşkanımızın inandığı, güvendiği bir isim, hepimiz için bir sürpriz oldu.

Ben buna Allah’ın bir lütfu diyorum bizlerin  sesi Türkiye’nin en yüce makamına ulaşmış ki; Ağrı’nın, işsizlik, sağlık, eğitim, turizm,ulaşım, yoksulluk, perişanlık ortamından kurtaracak bu kapasite ve beceriye sahip birini Cumhurbaşkanımız belirliyor ve buraya SAVCI SAYAN’I gönderiyor ”HEMDE TÜM GÜCÜMLE ARKANDAYIM”diyerek.

Değerli hemşerilerim sizlerinde bildiği gibi Valimiz Süleyman Elban Ağrı için çok kısa sürede çok değerli projeleri hayata geçirdi, en büyük projelerinden Dörtyol Kavşağı ve Tekstil Kent’in mimarı olarak Ağrı tarihine adını yazdırdı, kısacık zamanda öyle güzel şeyler yaptı ki kendilerine çok şey borçluyuz demek ki bir şeyler yapılmak istenirse yapılıyormuş, Sayın Valimizin gelişine kadar Ağrı’nın çok zaman kaybettiğini hepimiz tekrar görmüş olduk.

Vali Elban’ın başlattığı Ağrı’nın can damarı olacak olan Tekstil Kent projesini SAVCI SAYAN  çok daha geliştirerek istihdamı 20 bin kişiye çıkarmak kadınları ve gençleri istihdama kazandırmak için daha yetki bile almadan var gücüyle yatırımcılarla görüşmeleri ve yeni anlaşmalar yapması,Dünyaca ünlü NİKE Ağrı’da üretim kararı alarak fabrikasının temellerinin atılması ,Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen isimleriyle bağlantılarını pekiştirmesi Ağrı’nın bugüne kadar hayal bile edemeyeceği dev bir hizmettir.

SAYAN’IN Ağrı’ya gelmesiyle Ağrı’nın üzerindeki kasvet, umutsuzluk gün be gün dağılmaya başladı, şimdi sokaktaki en küçüğünden en büyüğüne insanların içinde büyük bir umut var, Sayan’a inanıyor ve güveniyorlar ”Yaparsa bu adam yapar yoksa Ağrı’yı başka hiç kimse kurtaramaz, her şeyden önce arkasında, arkamızda Cumhurbaşkanımız var, bakanlar var diyorlar.” Yaparsa SAVCI SAYAN Yapar!!!

SAYAN Ağrı’ya geldikten sonra kendisini destekleyen bakanlar art arda Ağrı’ya geldiler, Cumhurbaşkanı Yardımcısı geldi ve şimdi de Sayın Cumhurbaşkanımız kendisine tam destek olduğunu ve Ağrı’yı önemsediğini vurgulamak ve halkımızla buluşmak üzre buraya geliyor, Devletimizin Başkanı, Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız SAVCI SAYAN’a güveniyor ve tam desteğini veriyor ve Ağrı’yı, Ağrılı hemşerilerimize değer verip önemsiyorsa, bizlerde Savcı Sayan’a tam destek vereceğiz ki;artık Ağrı’nın yüzü gülsün.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ”Onun elinde öyle bir anahtar var ki, açamayacağı hiç bir  kapı yoktur” SAVCI SAYAN için söylenmiş bu sözü hafızalara  yazmak lazım, bu boşa söylenmiş bir söz değil…Evet o anahtar Cumhurbaşkanımızın desteği ve arkasında duruşu…Cumhurbaşkanımızın arkasında durduğu desteklediği adaya da bizlerin tam destek vermesi lazım ki;o değerli projeler hayata geçsin.

HANGİMİZ BU PROJELERİ HAYAL EDERDİK?

Tekstil Kente Dünyaca ünlü NİKE Firmasının 40 binmetre kare alan üzerinde Ağrı’da üretim yapacağını?(31 Mart’tan sonra gelecek diğer dev firmaların isimleri şimdilik bizde saklı)

Et Entegre tesislerini

Ağrı Dönerinin Türkiye’ye Tanıtılması ve Pazarlanması

Ağrı Süt’ün Türkiye’ye Dağıtılacağını

Hayvancılığın geliştirileceğini

Murat Nehri’nin İslahını

Ağrı Dağı Turizm Projesini

Kentsel Dönüşümü, Toki Konutlarını

Yeni Sanayi Sitesi ve Sanayi site konutlarını

Evlenecek gençlere desteği

Ağrı’yı Öğrenciler için cazibe merkezi yapmayı

Nuh’un Gemisi Müzesini

Çocuk oyun alanları, sosyal alanlar

Ağbim projesi (yaşlı insanlara özel bakım ekipleri)

İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Tramvay hattı

Soruyorum üç ay önce bunlardan hangisini hayal edebilirdik, hangi aday bugüne kadar böyle projelerle karşımıza çıktı, hadi diyelim hayal etti, nasıl yapacaktı? Belediye bütçesi bunlara yeter miy di? Asla !!!

Bu projelere Devletin destek vermesi gerekirdi, evet işte şimdi o noktadayız, Devletimizin en üst kademesi Cumhurbaşkanımız ve bakanları tüm bu projelere tam destek veriyorlar, siz isteyin biz yapalım diyorlar…Biz istiyoruz SAVCI SAYAN yapacak…

Sağlıcakla kalın değerli dostlar…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.