DOLAR 32,3931 0.21%
EURO 35,1102 -0.09%
ALTIN 2.325,590,29
BITCOIN 23018503,00%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

ABONE OL
00:09 | 23 Nisan 2023 00:09
Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Karabulut’un mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi hissiyatımla kutluyorum.

İstiklal ve istikbal mücadelesinin verildiği Kurtuluş Savaşı’nda aziz Milletimizin yüreğinde yanan bağımsızlık ateşinin vücut bulmuş hali olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük coşku ve gururla kutluyoruz.

Ulu bir çınar gibi büyüyerek ebediyete kadar yaşayacak Ülkemizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; vatanını ve içerisinden çıktığı milletini seven, dürüst, saygılı, kendisine verilen bilgilerle yetinmeyerek araştıran, düşünen ve sorgulayan, çağın gerektirdiği donanıma sahip, teknolojiye ve bilime açık, milli ve manevi değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun sürekli olması dileklerimle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.