DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye’nin Babasını İşten Kovuldu

Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye’nin Babasını İşten Kovuldu

ABONE OL
13:47 | 25 Aralık 2021 13:47
Pitbull Saldırısına Uğrayan Asiye’nin Babasını İşten Kovuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde iki pitbul cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in babası işten çıkarıldı.

Gaziantep’te 22 Aralık Çarşamba günü 4 yaşındaki Asiye Ateş, site yönetimi tarafından beslenen pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğrayarak, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Asiye’nin yoğun bakım ünitesinde süren tedavisi esnasında dün Antalya´ya sevkine karar verilerek, Sağlık Bakanlığı’nca görevlendirilen hava ambulansıyla Antalya´ya uğurlandı. Ateş, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi´ne götürülerek Pediatri Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı. Asiye Ateş’in genel durumunun iyi olduğu, yoğun bakım ünitesinde takibinin yapıldığı ve doku nakli yapılacağı bildirildi.

Asiye Ateş’in babası Hüseyin Ateş, tek isteğinin Asiye’nin sağlığına kavuşup, eski günlerine dönmesi olduğunu ifade ederek, ”Olay günü oradaydım. Kat temizliğindeydim. Sitenin kapıcısıyım. Temizlik yaptığım için duymadım. Ben aşağıya indiğimde eşim ve orada çocuğumu kurtaran kişiler, çocuğumu hastaneye getirmişler.

Çocuğumun hayati tehlikesi devam ediyor. Çok üzücü bir olay, konuşamıyorum. Dizlerim kırıldı. Bir çocuğum var. Eşimin çocuğu olmama ihtimali de çok yüksek. Benim tek isteğim adaletin yerinin bulmasıdır. Asiye’nin sağ salim çıkması. Asiye için daha iyi bir yüz nakli yapılması için daha iyi okullarda okumasını istiyorum. Ne yapılacaksa Asiye için istiyorum. Şu anda işimden kovuldum. Isıran köpekler patronumun köpekleri olduğu için evimden de taşınacağım. İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur. Devletime güveniyorum” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.