DOLAR 32,3150 0.19%
EURO 35,0277 -0.31%
ALTIN 2.279,770,11
BITCOIN 22795021,27%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyetine Anlamlı Ziyaret

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyetine Anlamlı Ziyaret

ABONE OL
20:09 | 19 Mart 2021 20:09
Orta Doğu Gazeteciler Cemiyetine Anlamlı Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk Kaya ile Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi SKS Daire Başkanı Mehmet Fatih Karaoğlan Orta Doğu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. Bu ziyaret kapsamında önemli konular konuşuldu.

Sayın Kaya’nın Ağrı üzerine yazılmış olan önemli eserleri hakkında bir sohbet gerçekleşti. Akabinde ise Ağrı ilinin turizm potansiyelinin ortaya koyulması için neler yapılması gerektiği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ağrı’nın önemli değerlerinden biri olan Prof. Dr. Faruk Kaya yıllarının şehrinin gelişimine adamış önemli bir bilim adamıdır. Şehrin Ulusal ve Uluslararası camiada tanıtımı için önemli çalışmaları bulunmaktadır.

Sayın Karaoğlan ise bu ziyaret ile medyanın önemli bir güç olduğu yönünde fikirlerini belirtmiştir. Şehrin önemli bir potansiyeli olduğunu ve hepimizin bu şehrin gelişimi için bir şeyler yapmamız gerektiğini belirtmiştir. SKS Daire Başkanı olarak görev yaptığı süre zarfından hem üniversite hem de şehrin daha iyi yerlere gelmesi için önemli projeler yapıldığını belirtmiştir.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın bu ziyaretten büyük onur duymuş ve medyanın şehrin gelişimine her daim aracılık yapacağını belirtmiş ve şehrimizin önemli değerlerine sahip çıkılması gerektiğini belirtmiştir.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.