DOLAR 32,4962 0.14%
EURO 34,7544 0.07%
ALTIN 2.495,271,36
BITCOIN 20277670,01%
Ağrı
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ömer Yıldız, AZOB Seçimlerinde Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

Ömer Yıldız, AZOB Seçimlerinde Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı

ABONE OL
13:30 | 11 Kasım 2019 13:30
Ömer Yıldız, AZOB Seçimlerinde Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Ziraat Odasının 30 Kasım 2019’da  Yenilecek Olan Başkanlık Seçimleri İçin Ömer Yıldız  Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Ağrı Belediye Meclis Üyesi Ömer Yıldız, aday olduğu Ağrı Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri için çalışmalarına başladı.

Ağrı Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde aday olan Ömer Yıldız, geçtiğimiz seçimlerde 1 oy farkla başkanlığı kaybettiğini,bu seçimlerde başkanlığı alacağını ifade etti.

Ağrı halkı tarafından tanınan genç, dinamik,donanımlı bir başkan adayı olan Ömer Yıldız ; iddialıyım başkan seçildiğim takdirde, elleri nasırlı, cefakar,fedakar çiftçilerimize devletimizin tüm imkanları kullanılacak, yıllardır ziraat odasının hizmetlerine susamış, bugüne kadar alamadıkları hizmetleri kendilerine vermek için bu yola girdim, dedi.

Tarımı daha modern bir hale getireceğiz

Ömer Yıldız; tarımı daha modern bir hale getirerek “ Ağrı Ziraat Odası” kavramına yepyeni bir vizyon kazandıracağız.

Organik tarım ve daha bir çok konuda yeni atılımlarının olduğunu belirterek hiç bir ayrım yapmadan hak,hakikat ve adaletle gece gündüz demeden çiftçimizin hizmetinde olacağını söyledi. Çiftçilerin sorunları ile her zaman ilgileneceğini belirten Yıldız; hedefinin Ağrı çiftçisine hizmet etmek olduğunu belirterek,’’ projelerimizle çiftçilerimize daha iyi bir hizmet anlayışıyla, çiftçimizin hizmetinde olacağını ve her an telefonlarının ve kapılarının açık olacağını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.