DOLAR 32,5559 0.04%
EURO 34,9970 0.36%
ALTIN 2.425,460,10
BITCOIN 2087584-4,10%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Öldürülen Avukat Bakırtaş’ın eşi konuştu!

Öldürülen Avukat Bakırtaş’ın eşi konuştu!

ABONE OL
16:13 | 07 Temmuz 2022 16:13
Öldürülen Avukat Bakırtaş’ın eşi konuştu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bürosunda, Abdullah Türkoğlu’na dava açtığı için öldürülen avukat Servet Bakırtaş’ın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Eyüp Sultan Camii’ne getirildi.

Abdullah Türkoğlu, kendisine dava açan Öznur Tufan ve avukat Servet Bakırtaş’ı ateşli silahla katletti. Avukat Bakırtaş’ın cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Eyüp Sultan Camii’ne getirildi.

Bakırtaş’ın cenaze töreninde konuşan eşi Günsenin Bakırtaş, Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Ekrem Karakaya’nın öldürülmesine de tepki göstererek, “Eşim avukat, kızım doktor. Her iki meslek de çok ulvi, her iki meslek de çok değerli. Ülkenin çok iyi yetişmiş insanları bunlar. Onlar bizim geleceğimiz. Her ikisini de katletmek gerçekten çok kötü bir şey. Hem insanlık adına kötü hem aileler adına kötü.

Davasını sonuna kadar takip edeceğiz. Sadece bir avukat değil, oğlum ve kızım da avukat. Çok sayıda avukat bu davayı takip edeceğiz. Sonuna kadar ceza alması için mücadele edeceğiz. Müebbet almasını istiyoruz” diye konuştu.

Bakırtaş olayın yeni bir davanın sonucu olmadığını belirterek, “Eşim tehdit alıp almadığına ilişkin açıklamaları evde yapan birisi değildi. İşle ilgili olanlar işte kalırdı. Bu kişi uzun yıllardır avukatlığını yaptığı kişinin karşı tarafı. Daha önce tanıdığı bir müvekkil ama 5 yıl önce olan bir davanın sonucu bu. Yeni bir davanın sonucu değil. Hapisteymiş, çıktıktan sonra maalesef böyle bir katliam yaptı” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.