DOLAR 32,3434 0.19%
EURO 35,1109 -0.22%
ALTIN 2.238,79-0,20
BITCOIN 2058385-5,89%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı!

Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı!

ABONE OL
12:10 | 10 Haziran 2022 12:10
Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Resmî Gazete’de Millî Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayımlandı.

Yayınlanan yönetmenliğe göre birlik tarafından gerçekleştirilecek tüm faaliyetler, 1739 sayılı Kanun’da yer alan Türk millî eğitiminin genel ve özel amaçları ile temel ilkelerine uygun olarak düzenlenecek. Faaliyet içerikleri öğrencilerin bedensel, zihinsel, ahlaki, sosyal ve duygusal gelişimleri ile Türk milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine aykırı olmayacak şekilde planlanacak. Hazırlanan seminer; müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, defile, sergi, kermes ve benzeri faaliyetler, sosyal etkinlikler kurulu tarafından incelenecek ve okul müdürünün onayı ile gerçekleştirilecek.

Okul müdürü, birliğin yaptığı her türlü etkinlik ile iş ve işlemlerin ilgili mevzuata uygunluğunu denetleyecek ve birlik tarafından gerçekleştirilecek seminer; müzik, tiyatro, spor, sanat, gezi, defile, sergi, kermes ve benzeri faaliyetlerin öğrencilerin bedensel, zihinsel, ahlaki, sosyal ve duygusal gelişimleri ile Türk milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerine uygun olarak düzenlenmesini sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.