DOLAR 32,3679 0.14%
EURO 34,9716 -0.31%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22760110,52%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’NİN Polis Haftası Kutlama Mesajı

OGC’NİN Polis Haftası Kutlama Mesajı

ABONE OL
11:49 | 10 Nisan 2021 11:49
OGC’NİN Polis Haftası Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, bu yıl 176. kuruluş yılı olarak kutlanacak Polis haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı, Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türk Polis Teşkilatı, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde de büyük rol üstlenmektedir.

Yurdumuzun dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan, genel güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bölünmez bütünlüğü için fedakarca hizmet veren tüm emniyet güçlerimizi, ülkemizde ve kentimizdeki huzur ve güven ortamı nedeniyle tebrik ediyorum. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmışlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  bu yıl 176. Yıl dönümü  kutlanan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı  uzun ömürler, görevleri başındaki tüm polislerimize başarıları diliyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.