DOLAR 32,6114 0.37%
EURO 34,8643 0.08%
ALTIN 2.513,681,19
BITCOIN 20188960,27%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

OGC’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

ABONE OL
15:09 | 03 Aralık 2020 15:09
OGC’nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Aydın Mesajında şu ifadelerine yer verdi;

Huzurlu ve güvenli bir toplum yaratılmasının yolu, engelli vatandaşların toplum ile uyum içinde ve toplumun ayrılmaz birer parçası olmasıyla mümkün olduğunu ifade eden Aydın

“Herkes bir engelli adayı olduğu için engellilik, yalnızca engelli bireylerin ya da ailelerinin içinde bulunduğu bir sorun değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de engelli bireyler toplumun önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti

Engelli bireylerin günlük yaşama en iyi şekilde adapte olabilmeleri toplumsal duyarlılığın tam anlamıyla gerçekleşmesiyle mümkündür. Engelli olmak bir seçim değildir.
Engelli bireylerimizin hassasiyetlerine kulak vermeli, onların yaşam mücadelesine destek olarak hayatlarını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevleri yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlendiği, geleceğe daha umutla bakabildiği bir ortam ve huzurlu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.