DOLAR 32,6114 0.37%
EURO 34,8643 0.08%
ALTIN 2.513,681,19
BITCOIN 20188960,27%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’na  Destek Açıklaması

OGC’DEN, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’na Destek Açıklaması

ABONE OL
16:15 | 17 Ekim 2019 16:15
OGC’DEN, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’na  Destek Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Gelen Başkanı Nihat Aydın,TBB Başkanı  Prof.Dr.Av.Metin Feyzioğlu’nun ilimizi ziyareti esnasında yapmış olduğu çeşitli temaslara değinme gereği göstermeyen ama resmi nikah şahitliğinden rahatsız olan bazı çevrelerin, olayı çarpıtarak yapay gündem yaratma girişimlerine karşı, Sayın Feyzioğlu’nun yanında olduğunu ifade eden bir açıklama yapmıştır.

OGC Genel Başkanı  AYDIN şu sözleri ile kendini ifade etmişlerdir;

TBB Başkanı Feyzioğlu, ilimizi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulunduktan sonra, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ı ziyaret etmiştir  ve Başkan Sayan’ın  davetlisi olarak,  kızımın bir meslektaşı ile kıyılacak resmi  nikahında  şahitlik etmesi bizleri son derece onurlandırmıştır.(Bizim burada hoca ve resmi nikah isteyenler için birlikte kıyılır)

Fakat bazı çevrelerin yapay gündem oluşturma çabaları ile  Sayın Feyzioğlu’na nikah şahitliği üzerinden  haksız saldırıları bizleri son derece üzmüştür.

Kendilerini birleştirici,insancıl  tavrı, sevgi dolu yaklaşımları tanıdığımız ve her zaman hukukun  üstünlüğü için mücadele eden Sayın Feyzioğlu’na yapılan haksız saldırıların altında yatan sebepleri hepimiz çok iyi biliyoruz.

Kendisine yapılan bu haksız, vicdansız  saldırıların onun doğru yolda olduğunun bir göstergesidir, şayet bu nikah burada değil de, batı da yapılmış olsa idi böylesi yapay gündem yaratma fırsatı kollayan şer odaklarının sesinin çıkacağını düşünmüyorum. Saldırı size değil sayın başkanım, ülkemizin huzuruna çomak sokmak üzre planlamıştır.

Üzerinde yaşadığımız bu kutsal topraklar bizlerinde vatanı, sizler kadar bizlerde bu topraklar için canımızı seve seve hiç düşünmeden feda ettik ve ediyoruz, bizler kardeşiz ve öylede kalacağız sizlerin bu ayrıştırma, ötekileştirme çabalarınız boşa gayret.

Sayın Başkanım Feyzioğlu, OGC olarak her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz, şer odakları bizleri ayrıştıramayacaklar, bu millet artık onların bu hain, vicdansız saldırılarını çok iyi tahlil ediyor. Siz, bir  insan ve hukuk adamı olarak, duruşunuzla, mütevazi kişiliğinizle, sevgi dolu yüreğinizle doğru yoldasınız ve biz sizin yanınızdayız.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Başkan Nihat AYDIN

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.