DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080283-0,92%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den Rektör Karabulut’a Kutlama Mesajı

OGC’den Rektör Karabulut’a Kutlama Mesajı

ABONE OL
18:56 | 06 Şubat 2021 18:56
OGC’den Rektör Karabulut’a Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti  Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Nihat Aydın , AİÇÜ Rektörü Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut İçin Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, idame ettirdiği Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi  Rektörlüğüne yeniden atanan, Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut için bir kutlama mesajı yayımlayan, OGC Genel Başkanı Nihat Aydın şu ifadelerine yer verdi:

Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden, AİÇÜ Rektörlüğüne atanan Prof.Dr. Abdülhalik Karabulut’u yürekten kutluyor ve başarılanının daim olmasını diliyoruz.

Sayın Karabulut göreve geldiği 21.01.2017 tarihinden bugüne baktığımızda, eğitim-öğretimde kaliteyi esas alan, insan odaklı, doğaya ve çevreye duyarlı, girişimcilik ve yenilikçilik temel değerleri arasında olan adeta yepyeni bir üniversite yarattı. Tıp Fakültesinin  kurulumu, Tıp Fakültesinin öğrenci almasıyla birlikte Ağrı Devlet Hastanesinin ’de Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesine dönüştürülmesi ile vatandaşların sağlık alanında alacağı daha donanımlı sağlık hizmetleri  ile yeni bir dönem açan Karabulut, Ağrı’nın tanıtımı için de önemli Sempozyumlar ve Çalıştaylar düzenlemiştir..

Ağrı’yı  bir Ağrı’lı gibi  sahiplenen sadece öğrencilerine değil  vatandaşlara da kol kanat geren Rektörümüze bundan sonra da görevinde de üstün başarılar diliyoruz, yolunuz açık olsun  Rektör Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut  Allah yar ve yardımcınız olsun..

Özel Haber: Gönül Özkılıç

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.