DOLAR 32,5200 -0.09%
EURO 34,7923 -0.23%
ALTIN 2.420,85-0,36
BITCOIN 21701810,91%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN  ”Kadir Gecesi” Kutlama Mesajı

OGC’DEN ”Kadir Gecesi” Kutlama Mesajı

ABONE OL
17:43 | 31 Mayıs 2019 17:43
OGC’DEN  ”Kadir Gecesi” Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı, Aydın mesajında şu ifadelerine yer verdi;

Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken “Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesinde tan yeri ağarana kadar bütün meleklerin yeryüzüne indiği, açılan ellerin geri çevrilmediği bu hayırlı geceye  erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesinin kıymeti Kur’an-ı Kerim’de “Kadir Suresi”nde   şöyle anlatılıyor:

“Şüphesiz, biz onu (Kur’an’ı) Kadir Gecesi’nde indirdik. Kadir Gecesi’nin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rab’lerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir.”

Yeryüzünün esenlik ve selametle dolu olduğu böyle bir gecede,tüm kardeşlerimizin bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum.

Bu vesile ile sema kapılarının açılıp Rahmetin sağanak olarak yağdığı bu kutlu gecede    ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, milletimizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Tüm İslam aleminin, değerli hemşehrilerimin Kadir Gecesini kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkanı Nihat AYDIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.