DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 34,6801 -0.19%
ALTIN 2.526,481,71
BITCOIN 1961119-2,01%
Ağrı
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC’DEN İsrail’in Hain Saldırısına Kınama Mesajı

OGC’DEN İsrail’in Hain Saldırısına Kınama Mesajı

ABONE OL
15:52 | 11 Mayıs 2021 15:52
OGC’DEN İsrail’in Hain Saldırısına Kınama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, OGC Yönetim Kurulu adına, İsrail’in,  Kudüs’te masum sivillere karşı  yapmış olduğu hain saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı, AYDIN mesajında :

Amerika’nın şımarık çocuğu İsrail’in, Kudüs’te, masum sivil vatandaşlara, kadın çocuk demeden havadan ve karadan yaptığı barbarca saldırıyı şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz.

Mukaddes Ramazan ayında, bayram arifesinde, İsrail’in,  Kudüs’te masum Müslümanlar  üzerinde bitmek bilmeyen zulmüne; maalesef Dünya ülkelerinin gözleri önünde tüm utanmazlığı ile bir yenisini  daha ekledi.

İsrail’in sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı şiddet, baskıcı politikaları  ile Müslüman ve İslam düşmanlığına dönüşmüş barbarlığına , ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimlerine Dünya sessiz kalarak bu zulümlerine, hukuk tanımazlığına ortak olduğunu görüyoruz. Şu mübarek ayda Müslüman din kardeşlerimize karşı yapılan bu zulümlerin, barbarlığın, vahşetin ve cinayetlerin  son bulmasını yüce Allah’tan diliyor, başta Amerika ve İsrail olmak  üzre sessiz kalan tüm Dünya ülkelerini şiddet ve nefretle kınıyor, bu lanet saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yarılılara da acil şifalar diliyoruz. ifadelerine yer verdi…-AĞRI

“Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur”

Cemil Meriç

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.