DOLAR 32,5910 0.11%
EURO 35,0220 0.42%
ALTIN 2.417,70-0,21
BITCOIN 2098231-3,22%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC’DEN Işıl Özgentürk’e Kınama

OGC’DEN Işıl Özgentürk’e Kınama

ABONE OL
23:09 | 30 Ağustos 2020 23:09
OGC’DEN Işıl Özgentürk’e Kınama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak, Işıl Özgentürk’ü,  Batman’lı  kadınlar hakkında yazdığı yalan,yanlış ve iftiralarla dolu, gazetecilik etiğinden uzak yazısı için şiddetle kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz!

Cumhuriyet Gazetesi  sözde yazarı  Işıl Özgentürk, ömründe bir kez bile görmediğin Batman hakkında bilgi sahibi olmamana rağmen, Doğu toplumunu ve insanını ötekileştirerek, Batman’ın değerli kız evlatlarına, analarına dil uzatmak, karalamak,ahlaksız çirkin iftiralarda bulunmak senin ne haddine?..Gazetecilik etiğinden uzak, kulaktan dolma yalan yanlış ön yargılı yaklaşımlarını utanmadan haber yapma cüretini nereden buldun? Işıl Özgentürk, unutma dil uzattığın karaladığın kadınlar senin hem cinsin, senin vicdanın körelmiş..

Sana tavsiyem, önce buralara gel gör sonra masa başı ödevini yap.

Doğu’da okuyan ve çok iyi derecelerle üniversite bitiren kız öğrenci sayısı batı da ki metropollerden çok çok fazladır, üşenme de bir araştır istersen.
Batıda kadınlar tecavüze uğruyor, öldürülüyor neden sesin bu kadar gür çıkmadı? Elindeki kalem masum insanları karalamak için değil, onların yanında olduğunu belirten yazılar yazsın.

Işıl Özgentürk, yazdığın asılsız, çirkin ve iftiralarla dolu yazın için seni şiddetle kınıyoruz ve senden ve yazdığın gazeteden derhal Batman/Batman’lı kadınlardan özür dilemeye davet ediyoruz..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.