DOLAR 32,5147 0.2%
EURO 34,8609 0.36%
ALTIN 2.487,131,02
BITCOIN 1994262-3,31%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den, Hunharca Öldürülen Ağrı’lı Barış Çakan Cinayetine Kınama

OGC’den, Hunharca Öldürülen Ağrı’lı Barış Çakan Cinayetine Kınama

ABONE OL
21:40 | 01 Haziran 2020 21:40
OGC’den, Hunharca Öldürülen Ağrı’lı Barış Çakan Cinayetine Kınama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı’lı Barış Çakan’ın, Ankara’da hunharca bir cinayete kurban gitmesinden dolayı bir kınama mesajı yayımladı.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın yayımladığı mesajında şu ifadelerine yer verdi:

Ağrı’lı kardeşimiz Barış Çakan’ın genç yaşta hunharca ölümü bizleri derinden sarsmıştır, acımız çok büyük.
Çakan Ankara’da namaza gitmek için evden çıktığı ve yolda ezan okunurken, bir araç içinde yüksek sesle müzik dinleyen gençleri”ezana hürmet etmeleri”ezan okunurken yüksek sesle etrafı rahatsız edecek şekilde müzik dinlememeleri konusunda uyardı.
Araçtaki gençler bu uyarı sonrasında, Çakan ve Çakan’ın yanındaki arkadaşıyla kavgaya tutuştu, kavga esnasında Çakan kalbine aldığı bıçak darbesiyle maalesef hayatını kaybetti.

Bir taraftan kardeşimizi kaybetmenin acısı,diğer yandan olayın ırkçılığa sürüklenmek istenmesi bizleri ziyadesiyle derinden sarsmıştır, bu cinayetin ırkçılıkla kesin bir ilgisi yoktur, bizleri birbirimize düşürmek isteyenlerin oyununa gelmeyelim..Bizler Çanakkale Savaşında, 15 Temmuz darbe girişiminde Türk, Kürt demeden kardeş kardeşe omuz omuza vermiş bu topraklar için kanının son damlasına kadar mücadeleler etmişiz..Hiç bir şekilde bizlerin kardeşliği sorgulanamaz.

Yüreğimizi yakan bu acının son olması dileğimle, hayatının baharında çok acı bir şekilde hayatını kaybeden Barış Çakan kardeşimize yüce Allah’tan rahmet,ailesine ve tüm sevenlerine, milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz ve bu olayı şiddetle kınıyoruz ve olayı ırkçılığa sürüklemek isteyenleri nefretle lanetliyoruz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.