DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069710-1,73%
Ağrı
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN Elmalı Davasındaki Anne Babaya  Kınama

OGC’DEN Elmalı Davasındaki Anne Babaya Kınama

ABONE OL
22:12 | 29 Haziran 2021 22:12
OGC’DEN Elmalı Davasındaki Anne Babaya  Kınama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın,#Elmalıdavası olarak bilinen çocuklarının istismarına göz yuman anne ve baba için bir kınama yayımladı.

AYDIN: “Elmalı Davası” olarak bilinen olayda, iki kardeşin anneleri ve üvey babaları tarafından yıllarca istismar edildiği, babaannenin şikayetçi olmasıyla tutuklanan anne ve üvey babanın son duruşmada serbest bırakılması kamuoyunun vicdanını son derece rahatsız etmiştir.

Türkiye bir hukuk devleti; yargı yollarına, mahkemelerimize ve hakimlerimize saygımız ve güvenimiz sonsuz, onların delilleri dikkate alarak sanıkları en adil bir şekilde yargılayarak gereken cezayı almalarını sağlayacaklardır, bundan asla şüphe duymak istemiyoruz. Çocuklarımız bizlerin geleceği, göz nurumuz, hiç bir anne, babanın evlatlarına böylesi bir cehennemi yaşatmaya asla ve asla hakları yoktur. O iki masum yavrular sahipsiz değil, devletimiz bu gibi durumlarda mağdur çocuklar için gerekeni kesinlikle yapıyor ve yapacaktır. Kamuoyunun anlamadığı, anlamakta zorlandığı ”O” anne ve baba hangi gerekçeyle serbest bırakıldılar.

OGC olarak; buradan, iddia olduğu ileri sürülen olaydaki anne ve babayı şiddetle, nefretle kınıyor ve  lanetliyoruz onlara TÜRK ADALETİ gereken cezayı kesinlikle verecektir bu yürekten inanıyoruz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.