DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420,48%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN  Başkan Savcı Sayan’a Geçmiş Olsun Mesajı

OGC’DEN Başkan Savcı Sayan’a Geçmiş Olsun Mesajı

ABONE OL
13:24 | 09 Mayıs 2019 13:24
OGC’DEN  Başkan Savcı Sayan’a Geçmiş Olsun Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, OGC Ailesi adına Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a geçirdiği rahatsızlıktan dolayı bir geçmiş olsun mesajı yayımladı, Başkan Aydın mesajında şu ifadelerine yer verdi;

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan geçtiğimiz günlerde Ankara’da katıldığı, AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ardından rahatsızlanarak Ankara Şehir Hastanesinde tedavi altına alınmıştı, tedavi sonrasında tekrar sağlığına kavuştu müjdesi bizleri ziyadesiyle sevindirdi mutlu etti.

Ağrı’nın, Ağrılıların umudunu bağladığı başkanlarının rahatsızlığından duydukları üzüntüleri ve endişeleri sağlık haberi ile tekrar sevince dönüştü, büyük bir sabırsızlıkla Başkan Sayan’ı tekrar Ağrı’da görmek için dualar eden sevenleri onun geri dönüşünü  sabırsızlıkla bekliyorlar.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak değerli Başkanımız Savcı Sayan’a  çok geçmiş olsun dileklerimizi iletir, sağlık ve afiyetle sevenlerinin arasında görmekten büyük bir sevinç ve mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyoruz dedi.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı

Nihat AYDIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.