DOLAR 32,4195 0.21%
EURO 35,0759 -0.13%
ALTIN 2.330,380,47
BITCOIN 22993462,34%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den, Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

OGC’den, Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı

ABONE OL
00:16 | 15 Nisan 2019 00:16
OGC’den, Ağrı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101.ci yıl dönümü kutlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aydın mesajında; Bugün Ağrı ve tüm ilçelerimizde düşman işgalinden kurtulmanın 101. yıl dönümünü büyük bir sevinç ve coşkuyla kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz.

Ağrı il ve ilçeleri her karış toprağıyla bir asır önce tarihe mal olacak bir kahramanlık destanı yazarak, gelecek nesillere canından aziz bildiği bu mukaddes toprakları, hürriyeti ve özgürlüğü bırakmak için kadınıyla, çocuğuyla, erkeğiyle tek yürek olarak olarak düşmanlara karşı kanının son damlasına kadar savaşmış ve tarihe mal olacak bir kahramanlık destanı bırakmışlardır, büyük acılar yaşanan bu toprakları asla düşmana terk etmemişlerdir.

Toprağı, bayrağı, onuru, şerefi ve gelecek nesillerin bu topraklar üzerinde boynunda esaret zincirleri olmadan özgürce yaşaması için savaşırken mukaddes vatan toprağında şehit olan tüm vatanseverlerimize, gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz, bu vesile ile ruhları şad mekanları Cennet olsun diyoruz. Sizlerin bıraktığı yerde bizler bu aziz toprakların son nefesimize kadar bekçisiyiz, sizler rahat uyuyun aziz şehitlerimiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ağrı’lı hemşehrilerimin 15 Nisan kurtuluş gününü tebrik ederim. Allah’tan milletimize bu acı dolu günleri bir daha yaşatmamasını temenni eder, bu kutlu mücadelenin kahramanlarını tekrar saygıyla anarak şükranlarımı arz ediyorum.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkan  Nihat Aydın

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.