DOLAR 32,4927 -0.16%
EURO 34,9316 0.2%
ALTIN 2.439,850,70
BITCOIN 2063966-2,22%
Ağrı
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

OGC’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
12:08 | 23 Nisan 2021 12:08
OGC’den  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-OGC Genel Başkanı AYDIN’IN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama masajı yayımladı, AYDIN mesajında şu ifadelerine yer verdi:

Koronavirüs  tedbirleri  nedeniyle maalesef, her yıl olduğu gibi bu yıl da,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  bir araya gelerek coşkuyla kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyorum, inşallah gelecek yıl ve sonralarında yine bir araya gelecek ve büyük bir neşe ve sevinçle kutlamalarımızı yapacağız, diyerek  sözlerini şöyle sürdürdü:

Büyük Önder Atatürk; millet iradesini en üstün güç kabul etmekle kalmamış, bu onur gününün Cumhuriyetinin ebediyen var olmasının teminatı olan Çocuklarımız için bayram olarak kutlanmasını istemiştir.

Bugün Büyük Önder Atatürk’ün, ulusumuza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

TBMM’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihinde ülkemizde ulusal bayram olarak ilan edilen ve 101.ci Yıl dönümünü kutladığımız bu anlamlı bayramımız, ulusal egemenliğin bağımsızlık savaşında omuz omuza mücadele vermiş ve kendi kaderini ellerine almış yüce Türk milletine verilişini ifade eder.

ATATÜRK, 23 Nisan bayramını, milletimizin ve cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklara armağan ederek, onlara duyduğu sevgi ve güveni de göstermiştir.

Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız, umudun, barışın ve kardeşliğin temsilcisi olarak bizlerin en değerli varlıklarıdır.

Bu vesileyle, çocuklarımızın ve bütün dünya çocuklarının; huzurlu, mutlu, sağlıklı, neşeli bir dünyada yaşamaları temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101.ci yıl dönümünü  en içten dileklerimle kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluş mücadelesinde hayatını kaybetmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kurucu üyelerini minnet, şükran ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.