DOLAR 32,5959 0.35%
EURO 34,8154 0.2%
ALTIN 2.508,190,97
BITCOIN 21025882,15%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’den ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı

OGC’den ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı

ABONE OL
11:37 | 15 Temmuz 2021 11:37
OGC’den ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü”  nedeniyle bir mesaj yayımladı, Aydın mesajında şu ifadelerine yer verdi.

FETÖ hainleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni; vatanına, milletine ve devletine bağlı asker ve polislerimize ait karargâhları alçakça bombalamışlar, darbeye karşı koyan sivil vatandaşlarımızın üzerine acımasızca ateş açmaktan da hiç çekinmemişlerdir.

15 Temmuz Fetö’nün hain darbe girişiminin üzerinde geçen 5  yıl, aziz şehitlerimizin acısını asla hafifletmemiştir, her an dualarımızda ve anılarımızdalar.

Aziz şehitlerimiz; Fetö’nün Devletimize, Demokrasimize ve Aziz Milletimize karşı giriştiği, kanlı hain darbe girişiminde canları pahasına vatanımız için kendilerini hiçe sayarak, Türkiye’nin geleceğini çalmak isteyenlere karşı, tarihe altın harflerle geçecek gerçek anlamda bir kahramanlık destanı yazmışlardır.
Bu aziz millet geçmişten bugüne asla vatan hainlerini içinde barındırmamıştır, ”Devletine, Demokrasisine, İstiklal ve İstikbaline” kanlarının son damlalarına kadar sahip çıkmışlardır, bundan sonrada bu böyle olacaktır, vatan hainleri bunu böyle bilsin, milletimizin birlik ve beraberliğine, devletimize ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya her kim ki teşebbüste bulunursa karşısında canlarını hiçe sayacak aziz vatanımızı savunacak, bu vatanın aziz evlatlarını bulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bayrağımız, vatanımız ve bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti

Genel Başkanı Nihat Aydın

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.