DOLAR 32,5866 0.01%
EURO 34,9137 0.01%
ALTIN 2.429,05-0,01
BITCOIN 2156984-0,37%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı

OGC’DEN ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı

ABONE OL
11:23 | 15 Temmuz 2021 11:23
OGC’DEN ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ”15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı, Aydın mesajında şu ifadelerine yer verdi:

15 Temmuz 2016 tarihinde hain, kalleş  FETÖ terör örgütü tarafından yapılan  darbe girişiminin üzerinden dört yıl geçti,hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü.

15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen vatan hainlerine 15 Temmuz’da layıkıyla cevabını vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla demokrasiye,vatan toprağına sahip çıkmıştır. Sokaklara  dökülen aziz milletimiz hiç düşünmeden kendini tankların, kör kurşunların önüne atarak canları pahasına aziz vatanımız, birlik ve beraberliğimiz için şehadet şerbetini içmişlerdir.

Bizler toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle vatan sevgisini canından öte sayan bir neslin mirasçılarıyız.

15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsü sırasında yaşananlar, milletimizin asırlar öncesinden bugünlere bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin aynasıdır. Hiçbir silah yoktur ki bir milletin inancı, azmi ve kararlılığı karşısında yenilmesin, hiçbir kötülük yoktur ki demokrasi ve bağımsızlık uğruna her şeyi göze almış bir milletin karşısında diz çökmesin.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanına, bayrağına, demokrasisine sahip çıkan, hainleri geri püskürten gazilerimize ve kahraman milletimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, dedi.-AĞRI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.