DOLAR 32,4335 0.23%
EURO 35,0037 -0.21%
ALTIN 2.324,910,23
BITCOIN 22970012,07%
Ağrı

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC’DEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

OGC’DEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

ABONE OL
14:52 | 01 Mayıs 2021 14:52
OGC’DEN 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı, Aydın Mesajında Şu İfadelerine Yer Verdi;

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının sembolü olarak en önemli dayanışma günlerinden biri özelliğiyle kutlanmaktadır.

Gecesini gündüzüne katarak fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, hastanelerimizde, tersanelerimizde, tarlalarımızda, okulda, üniversitede, hizmet sektöründe ve hayatın her alanında alın terleriyle geçimini temin eden işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü milletçe kutlamanın mutluluğunu  yaşıyoruz.

Çalışma hayatında karşılıklı anlayış ve işbirliğini ön planda tutan, emeğe saygıyı asla göz ardı etmeyen İslam Dini’nin yüce Peygamberi Muhammed Mustafa ( S.A.V ) “ İşçinin, çalışanın ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” Hadis-i şerifi ile insan yaşamında en yüce değerlerden olan emeğe büyük bir ehemmiyet verdiğini göstermiştir.

Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, “Her fabrika bir kaledir.” Sözü ile işçilere ve emekçilere verilmesi gereken değeri açık bir dille ifade etmiştir.

Ülkemizin daha bayındır, daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde, emekçilerin büyük katkısı, alın teri ve emeği olduğuna  ifade eden Aydın;bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her yanında çalışan ve emek veren tüm  emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar, herkesin dostluk ve dayanışma içinde güzel bir gün geçirmesi temennisi ile saygılar sunarım, diye sözlerini tamamlamıştır…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.