DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.297,150,87
BITCOIN 22876000,46%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC:CHP’NİN İFTİRALARI AĞRI’YI HEDEF ALDI

OGC:CHP’NİN İFTİRALARI AĞRI’YI HEDEF ALDI

ABONE OL
02:01 | 23 Mayıs 2020 02:01
OGC:CHP’NİN İFTİRALARI AĞRI’YI HEDEF ALDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın, seçim döneminde Ağrı’da camide dombra parçasının çalındığı yalan ve iftirası ile ilgili bir açıklamada bulundu, AYDIN açıklamasında;

CHP’NİN yalan ve iftiraları maalesef bu sefer,  CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından  Hz.Nuh’un kadim kenti Ağrı’ya sıçratılmıştır, seçim döneminde camiden dombra parçasının çalındığı iftirası ile Ağrı halkını derinden yaralamış ve incitmiştir.

CHP’nin yalan ve iftiralarla beslendiğini, kendi çıkarları için karalama kampanyalarını, kendi ayıp ve yanlışlarını örtbas etmek için gözlerini kırpmadan başkalarına çamur attıklarını  biliyorduk ama bu kadarı da artık fazla.

Seçim döneminde asla ve asla bahse mevzu olan camiden dombra parçası çalınmadı, sokaktan geçen seçim otobüsünde çıkan müzik sesi, sanki camide çalınmış gibi montaj edilerek servis yapıldığını düşünüyoruz.

CHP”yi bu yalan ve iftirasından dolayı şiddetle kınıyor, Ağrı’ya attığı bu iftira ve yalan dolayı; Ağrı halkından derhal özür dilemesini bekliyoruz..

Bayram ertesi yasal yollara başvurarak, Ağrı Halkı adına kendilerinden davacı olacağız..İfadelerini kullanmıştır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.