DOLAR 32,5321 -0.03%
EURO 34,9758 0.34%
ALTIN 2.430,770,33
BITCOIN 2067269-2,34%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC: Teşekkürler BUDERUS

OGC: Teşekkürler BUDERUS

ABONE OL
22:39 | 11 Mayıs 2021 22:39
OGC: Teşekkürler BUDERUS
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Ekim 2020’de aldığı BUDERUS Marka Kombi, montajdan kısa bir süre sonra bir kaç kez arıza çıkarmış, servis tarafından arıza giderilmeye çalışılsa da maalesef  verim alınamayan kombi BUDERUS tarafından hiç bir zorluk çıkarılmadan yeni bir cihazla değişimi sağlanmıştır.

Konuyla ilgili olarak OGC Başkanı AYDIN, yaşadığı sıkıntılı süreçte  BUDERUS’un  gerçekten bir  DÜNYA markası olduğunu ve kısa süreçte sorunun giderildiğini şu ifadeleri ile dile getirdi:

Aldığımız kombide  meydana gelen arıza burada giderilemeyince, BUDERUS’u tercih ettiğim için ilk anlarda sanki bir hayal kırıklığı yaşadığımı düşündüm.

BUDERUS ”Çözümleme ve Destek Ekibinden Sayın Fatih Doğan” şikayetimizden haberdar olmuş ve bizleri telefonla aradı, sorunun kesinlikle çözümleneceğini ve yaşadığımız sıkıntıdan büyük üzüntü duyduklarını  ifade ederek derhal değişim  sürecinin başlattı. Yeni Cihaz gelip montajı tamamlanıncaya kadar  da bizimle irtibatta kalarak, bizlere bilgi verdi. Sayın Doğan, BUDERUS’UN  çözüm odaklı olduğunu, yaşanılan sıkıntının giderilmesi için, BUDERUS olarak  müşterinin yanında olduklarını bizlere hissettirmişlerdir.

Müşteri hizmetlerinden, Özlem hanımın verdiği destek ve  süreci takip etmeleri  bizleri ayrıca çok memnun etmiştir.

BUDERUS bir DÜNYA markası olduğunu bir kez daha kanıtladı, buradan BUDERUS ”Çözümleme ve Destek Ekibinden Sayın Fatih Doğan ve Özlem hanıma çok teşekkür ediyoruz ve tabi ki; BUDERUS’A  böylesi işinin erbabı, donanımlı, müşterinin dilinden anlayan değerli  çalışanlarına bünyesinde yer verdiği ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu için.. TEŞEKKÜRLER BUDERUS!

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.