DOLAR 32,3837 0.18%
EURO 35,0022 -0.26%
ALTIN 2.324,410,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Gaziler Günü  Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Gaziler Günü Mesajı

ABONE OL
20:39 | 19 Eylül 2020 20:39
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın Gaziler Günü  Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat AYDIN, Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı, AYDIN mesajında şu ifadelerine yer verdi:

Aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına cepheden cepheye koşan, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Gösterilen üstün cesaret ve kelimelerle anlatılmayan vatan sevgisiyle kazanılan gazilik unvanı, Türk Milletimizin bağımsızlığına düşkünlüğünün eşsiz bir sembolüdür. Aziz vatanımızın bir karış toprağına bile göz dikenlerin; ‘vatan sağ olsun’ diyerek uğruna bedenini siper eden gazilerimizle, ‘şehitlik Peygamberimiz (SAV)’e komşu olmaktır’ diyerek canlarını ortaya koyan şehitlerimizle dolu tarihimizi okumaları gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere, tarihte olduğu gibi bugün de bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımı sunarım.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.