DOLAR 32,6051 0.38%
EURO 34,7603 0%
ALTIN 2.498,030,56
BITCOIN 20223970,90%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ramazan Ayı Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ramazan Ayı Mesajı

ABONE OL
14:48 | 01 Nisan 2022 14:48
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ramazan Ayı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 11 Ayın Sultanı Ramazân-ı Şerîf ayına kavuşma nedeniyle bir mesaj yayımladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, ” 11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı hoşgörü, sevgi, sabır, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Ramazan ayında, oruç ibadetinin yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı, inananların kendi içerisinde muhasebe yaptığı,nefsini terbiye ettiği ve sonunda da bayrama eriştiği önemli bir aydır.

Ramazân-ı Şerîf ayının fazîleti Kur’ân-ı Kerîm’de açık bir şekilde, O Ramazan ayı ki, insanları irşâd için, hak ile batılı ayıracak olan, hidayet rehberi ve deliller halinde bulunan Kur’ân onda indirildi. Artık sizden her kim bu aya şahit olursa onda oruç tutsun. Kim de hasta yahut yolculukta ise tutamadığı günler sayısınca diğer günlerde kaza etsin. Allah size kolaylık diler zorluk dilemez şeklinde ifade edilmiştir.

İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin bulunduğu ve Kur’an Ayetlerinin indirilmeye başlandığı Mübarek Ramazan-ı Şerif Ayının başta İslam Alemine hayırlar getirmesini, rahmet ile başlayan Ramazan ayının kurtuluş ile tecelli bulmasını dilerken, Rabbim ibadetlerimizi kabul ettin inşallah, nice birlikte yardımlaşmalarda bulaşacağımız, paylaşacağımız hayırlı Ramazanlar diliyorum.” ifadeleriyle bu güzel ve özel ayın anlam ve önemine vurgu yaptı.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.