DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3,82%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı

ABONE OL
09:49 | 10 Kasım 2022 09:49
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşı’mızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında, milletçe sonsuz saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk’ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

Türk Milletinin istiklaline ve istikbaline adanan 57 yıllık ömrün sona erdiği 10 Kasım’ı matem günü olmaktan ziyade Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günü olarak idrak ediyoruz. Nitekim Gazi Mustafa Kemal Atatürk;    “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.” diyerek duygularını, fikirlerini anlamanın önemini vurgulamıştır.

Bugün, bizler aziz Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.