DOLAR 32,5921 0.11%
EURO 35,0257 0.52%
ALTIN 2.424,680,08
BITCOIN 2095206-3,67%
Ağrı
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı

ABONE OL
13:29 | 27 Şubat 2022 13:29
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın günün anlam ve önemine uygun yayımladığı mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in mukaddes ve manevi yolculuğunu ifade eden Miraç, biz Müslümanlar için manevi bir terfidir. Bu bilinçle idrak edeceğimiz Miraç Kandili de diğer kandil geceleri gibi, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı, aziz milletimizin ve tüm İslam Âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.

Bugün bizlere düşen, miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bu gün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir.

Bu vesileyle tüm Ağrılı hemşehrilerimin ve İslam Aleminin Miraç kandilini tebrik eder, bu gecede yapılan duaların islam aleminin kardeşlik birlik, dirlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını  temenni ederim.” ifadeleri yer aldı.

                                       

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.