DOLAR 32,5567 0.11%
EURO 34,9782 -0.09%
ALTIN 2.439,230,16
BITCOIN 21127581,24%
Ağrı
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ekrem Çelebiye Teşekkür Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ekrem Çelebiye Teşekkür Mesajı

ABONE OL
19:45 | 16 Mayıs 2022 19:45
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Ekrem Çelebiye Teşekkür Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye Ağrı’da yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasında büyük rol oynamasından dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, yayımladığı mesajındaki, “Geçtiğimiz günlerde merkezi Bursa’da olan Yeşim Tekstil’in çeşitli sebeplerden dolayı aldığı Ağrı’daki faaliyetlerini durdurma kararı, Ağrılı vatandaşlarımızı olduğu kadar beni de üzüntüye sokmuştu. Vatandaşlarımızın ekmek kapısının çeşitli sebeplerden dolayı kapanması ve ailelerine bakamayacak duruma gelecek olmasını düşünmek hayal dahi edemeyeceğimiz bir noktadır.

Bugün AK Parti Ağrı Milletvekilimiz Sayın Ekrem Çelebi’nin, Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya ile görüşme gerçekleştirip, vatandaşlarımızı ve bizleri üzen, maddi açıdan kötü durumların ortaya çıkmasına sebep olacak durdurma kararının ortadan kalkmasını sağlayarak ortak noktayı bulmuş olması hepimizi mutlu etmiştir.

Her zaman Ağrılı halkının, vatandaşlarının yanında her konuda yer alan Sayın Çelebi’nin, bugün tekrar zorlukların ortadan kalkmasını sağlayacak girişimlerde bulunmasından dolayı kendisine teşekkürü bir borç bilmekteyiz. İnanıyoruz ki kendisi bugün bizlerin, vatandaşlarımızın yanında olduğu gibi ortaya çıkacak herhangi bir projedeki sorunların çözümü için var gücüyle çalışacaktır.” sözleriyle duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.