DOLAR 32,5938 0.35%
EURO 34,7628 0.01%
ALTIN 2.495,270,45
BITCOIN 20257491,25%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Anneler Günü Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Anneler Günü Mesajı

ABONE OL
12:01 | 08 Mayıs 2022 12:01
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan Anneler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, toplumumuzun temelini oluşturan aile, ailenin temel yapı taşı olan annelerimizin gününü kutlamak amacıyla mesaj yayınladı.

OGC Başkanı Aydın’ın mesajında, “Aile hayatının birleştirici unsuru olan, dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.

Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

Feragat ve fedakârlığın timsali olan annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatlar olarak en büyük vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla eli öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.