DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8137 0.16%
ALTIN 2.508,911,00
BITCOIN 20970832,46%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ Mesajı

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ Mesajı

ABONE OL
11:52 | 05 Haziran 2022 11:52
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’dan ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın mesajında, “Doğayı ve yeryüzünü korumak, insanlarda çevre bilinci vefarkındalık oluşturmak amacıyla dünyada ve ülkemizde 5 Haziran ‘Dünya Çevre Günü’ olarak kutlanmaktadır.

Teknoloji ve sanayi alanında yaşanan gelişmelerle birlikte doğayı koruma ve kullanma konusunda bilinçli davranılması gerekmektedir.Yarınımız olan çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bugün bizim oluşturacağımız ortak bir çevre bilinci ile mümkündür. Ortak gayemiz gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmaktır.

Maneviyatla yoğrulmuş kültürümüzde, “Çevreyi; tabiatı, Allah’ın eseri ve emaneti olarak görmemiz” gerektiğine dikkat çekilir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak azmiyle, tabiatın maruz kalabileceği her türlü önlemi mutlaka almak zorundayız.

Çevrenin bize geçmiş kuşaklardan kalan bir miras değil, gelecek nesillere bırakacağımız bir emanet olduğu gerçeğini hatırlatarak,  gelecek kuşaklara daha yeşil, daha güzel bir dünya bırakmak bizler için insani, ahlaki ve manevi bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşların, “Dünya Çevre Günü” nü kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum.” sözleri yer aldı.

                                                    

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.