DOLAR 37,9862 0.02%
EURO 41,0130 -0.21%
ALTIN 3.678,200,02
BITCOIN 3287716-0.2209%
Ağrı

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, Narin’e kıyanları kınadı!

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, Narin’e kıyanları kınadı!

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Cansız bedeninin bulunduğu Narin Güran’a bu durumu yaşatanları kınadı.

ABONE OL
12:57 | 08 Eylül 2024 12:57
OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, Narin’e kıyanları kınadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Genel Başkanı Nihat Aydın, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Cansız bedeninin bulunduğu Narin Güran’a bu durumu yaşatanları kınadı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, köye yaklaşık 2 kilometre mesafede yer alan Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Ortadoğu Gazeteciler Cemiyetine Genel Başkanı Nihat Aydın da yaşananlara kayıtsız kalamadı.

OGC Genel Başkanı Aydın üzüntü dolu mesajında, “Diyarbakır ilimiz Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran evladımızdan bu sabah gelen acı haber, hepimizi derinden yıktı. Narin çocuğumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun.

Ülkemizde hiç bir canımız, hiçbir evladımız böylesi bir olayı haketmiyor. Umuyoruz ki hepimize bu acıyı yaşatanlar, en kısa zamanda bulunarak yargıya hesap vereceklerdir.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ