DOLAR 32,5431 -0.04%
EURO 35,0036 0.44%
ALTIN 2.433,400,44
BITCOIN 2072575-3,99%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’ın, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’ın, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

ABONE OL
12:07 | 14 Mayıs 2022 12:07
OGC Genel Başkanı Aydın’ın, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Uluslararası Tarım Üreticileri Federasyonu (IFAD) tarafından, 1984 yılında alınan bir karar doğrultusunda kutlanmaya başlanan ‘14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ın mesajında, “Soframıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üreticisi çiftçilerimiz, aynı zamanda ürettikleri ürünleri ihraç ederek ülkemizin kalkınmasına, ekonomimizin büyümesine büyük katkı sağlayan çiftçilerimiz sayesinde ülkemiz, gıda konusunda kendi kendine yetebilen dünyada sayılı devletlerden biri olmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Milli ekonominin temeli ziraattır.” sözleriyle, tarım sektörünün ülkemiz ekonomisinin temel taşı olduğunu belirtmiştir. İlimizde tarım ve hayvancılığın kalkınması bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda Ağrı ilimizde de tarıma ve hayvancılığa yönelik yatırımları destekleyici çalışmalarımız her yıl artarak devam etmektedir.

Bu vesileyle, emekleriyle toprağı yoğuran, sezonları süresince alın terini eksik etmeyen, soframıza gelen her türlü nimette büyük emeği geçen ve emeklerini, üretime dönüştüren tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bol kazançlı, bereketli, sağlıklı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.