DOLAR 32,5579 -0.03%
EURO 34,9230 0.08%
ALTIN 2.429,38-0,01
BITCOIN 2173457-0,51%
Ağrı
18°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

ABONE OL
13:06 | 14 Mart 2021 13:06
OGC Genel Başkanı Aydın’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj  yayımladı, Aydın mesajında;

Ülkemizde her yıl 14 Mart’ta kutlanan tıp bayramı bu yıl da 14 Mart 2020 Pazar gününe denk gelmektedir. Bu özel gün tıp alanında çalışan başta doktorlar/hekimler olmak üzere bütün sağlık personelin gününün kutlandığı gündür. Ayrıca tıp bilimine emek ve yıllarını vermiş ve hayatını kaybetmiş bilim adamlarını da anma günüdür.

Özünde, karşılıksız hizmet ve fedakârlık olan mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik mesleği gelmektedir. Mesai kavramı olmaksızın, gece-gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yapan, kendisini ‘insanlara hizmet etmeye’ adamış hekimlerimiz ve sağlık personelimizin amacı hastalanan insanları sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda da sağlıklı insanların sağlığını korumaktır. İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir.

Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir misyon yüklenen ”özellikle pandemi döneminde canlarını hiçe sayarak, kendilerini büyük bir fedakarlıkla hastalara adayan ve koronavirüsten hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızı bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz”.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten duygularımla kutlar, ahirete intikal edenlere rabbimden gani gani rahmet, hali hazırda görevlerini sevgiyle, bilgiyle, şefkatle ve çok büyük bir özveri ile yerine getirmeye çalışan  başta hekimlerimiz olmak üzre tüm sağlık çalışanlarımıza aileleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum, dedi

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.