Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, 2025 yılının gelmesiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak Ağrılı hemşerilerinin yeni yılını kutladı.
OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız.
Her yeni yıl yeni umutlarla geliyor, temennim; 2025 yılının öncelikle tüm dünyaya dostluk ve barış getirmesi, her nerede yaşanırsa yaşansın tüm acıların sona ermesi, ülkemizin, Ağrı ilimizin, milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesidir.
Her yeni gün yeni başlangıçlar ve yeni hedefler demektir. 2025 yılında da ülkemizi kalkındırmak için çok çalışmaya, yaralarımızı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya, yetim çocukların yüzünü güldürmeye, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edecek, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm ve haksızlık karşısında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz.
Bu duygularla, aziz Ağrılı hemşehrilerimin yeni yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu dolu geçmesini ve hepimizi toplumsal huzura ve refaha daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadeleri yer aldı.