DOLAR 32,5966 0.35%
EURO 34,8247 0.21%
ALTIN 2.508,280,97
BITCOIN 20995682,98%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Türk Kızılay’ının 154. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Türk Kızılay’ının 154. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

ABONE OL
14:13 | 11 Haziran 2022 14:13
OGC Genel Başkanı Aydın’dan Türk Kızılay’ının 154. Kuruluş Yıldönümü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Türk Kızılay’ının 154. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “Savaş alanında yaralanan ya da hastalanan askerlere yardım etmek arzusuyla doğan ve 1868 yılından günümüze kadar özverili bir şekilde yürüttüğü hizmetleriyle dünyanın saygın yardım kuruluşlarının başında yer alan Türk Kızılay’ı: Türk Milleti’nin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış hâlidir.

Milletimizin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma duygularının hayata geçirildiği bir kurum olan Türk Kızılayı, ülkemizde ve dünyada mazlumların umudu, mağdurlara uzanan yardım eli olmaktadır. Ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olan, savaş ve doğal afetlerin olumsuz etkileri sonucu açılan yaraları saran Türk Kızılayı, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi ve dünya barışına katkı sağlamayı sürdürecektir.

Türk Kızılay, evrensellik ilkesiyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında her türlü afet ve felakette farklı kuruluşlarla işbirliği yaparak ülkemizi başarıyla temsil etmektedir. İnsanlığın ve barışın hizmetinde olduğunu her vesileyle gösteren Türk Kızılay, düzenlediği insani yardım faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım Türk Kızılay’ının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.” ifadeleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.