DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22716840,84%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘’Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’’ Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘’Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’’ Mesajı

ABONE OL
21:48 | 22 Aralık 2022 21:48
OGC Genel Başkanı Aydın’dan ‘’Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’’ Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “22 Aralık 1914 yılında gerçekleştirilen Sarıkamış Harekâtı vatan, millet, bayrak ve hürriyet gibi kutsal değerler uğruna vazifeye koşan Aziz Şehitlerimizin ölümsüzlük destanıdır.

Ölümü öldüren bir anlayışa sahip bir medeniyetin mensupları olan bizler, vatanı, bayrağı ve inancı için can vermeyi, yaşamaktan daha evlâ görürüz. Nitekim “şehit” olmak, her birimizin hayalinde ve duasında olan yüce bir makamdır. Bu kutlu makama Sarıkamış’ta ulaşmış kahraman yiğitlerimizin yazdığı tarih, Devletimizin kuruluşunda da çok önemli bir rol oynamıştır.

Bugün bizler; bu fedakârlığın bilincinde olarak, birlik ve beraberlik içerisinde, milli bir inançla, kahraman askerlerimizin büyük bedeller ödeyerek Türk Milletine emanet ettikleri bu kutsal değerleri, en iyi şekilde korumalı ve nesilden nesile aktarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sarıkamış’ta ve Yurdumuzun her köşesinde kahramanlık örneği göstererek adını tarihe yazdıran tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimiz ise minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.