DOLAR 32,4375 0.17%
EURO 35,0217 -0.19%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN 22933532,35%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü Mesajı

ABONE OL
15:09 | 07 Nisan 2022 15:09
OGC Genel Başkanı Aydın’dan Polis Teşkilatı Kuruluş Yıldönümü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünde bir kutlama mesajı yayımladı.

OGC Genel Başkanı Aydın mesajında, “177 yıldır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Polis teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, vatandaşlarımızın her zaman yardımına koşan, muhtaçların elinden tutan, Devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir. Geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında bulunanlara ve emekli olanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimle; Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. yılını tebrik ediyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.