DOLAR 32,5895 0.34%
EURO 34,8495 0.32%
ALTIN 2.498,570,58
BITCOIN 21127893,71%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Mirgün Cabas’ı Kınama Mesajı, Haddini Bil!

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Mirgün Cabas’ı Kınama Mesajı, Haddini Bil!

ABONE OL
11:50 | 04 Nisan 2019 11:50
OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Mirgün Cabas’ı Kınama Mesajı, Haddini Bil!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti olarak, Mirgün Cabas’ın Ağrı Belediye Başkanımız Sayın  Savcı Sayan’a, Ağrı’ya ve Ağrılı hemşehrilerimize yönelik sosyal medya üzerinden  yapmış olduğu aşağılayıcı ve hakir gören yazılı paylaşımlarını nefretle kınıyoruz.

Başkan Savcı Sayan’ın Ağrı’ya Belediye Başkanı seçilmesinin hemen ardından, Mirgün Cabas Twitter hesabı üzerinden, Ağrı’yı ve Ağrılıları hakir gören aşağılayıcı sözlerle başlattığı Twittlerinin devam etmesi nedeniyle böyle bir kınama mesajı paylaşıyor ve bunu burada bir kez daha esefle ve şiddetle kınadığımız belirtmek istiyoruz.

Mirgün Cabas, 3 gündür susuyoruz belki aklın başına gelir de ”Sayın Başkan SAVCI SAYAN ve  AĞRI HALKINDAN” özür dilersin diye bekledik ama görüyoruz ki, sen zehrini kusmaya devam ediyorsun,sen bizleri ve Ağrı’yı ne kadar tanıyorsun? Biliyorsun? Sen bu topraklarda yaşamanın nefes almanın yüceliğini ne kadar biliyorsun? Bu halkın asaletinden ne kadar haberdarsın? Sana söylenecek çok söz var ama, sana senin sözlerinle cevap vermek  bana, biz Ağrılılara yakışmaz, haddini bilmek te büyük bir erdemdir ama maalesef sende bu değerli özellik yok.

Sen kim oluyorsun ve hangi cüretle Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a ve insanlığın doğuş noktası olan kadim şehir  Ağrı’ya, başı ve gururu Ağrı Dağı gibi yüce, yüreğinde insan sevginin asla tartışılamayacağı, dostu için canını veren, düşmanını yerle yeksan eden asil  Ağrılıları hor görmek, aşağılamak hakkını nereden alıyorsun? Bizler bu toprakların değerini senden çok daha fazla biliriz, vatanımızın her bir köşesi bizim için asla tartışılamaz, bizler senin gibi ”O” Şehir, ”Bu”Şehir diye ayrıştırmayız her karış VATAN toprağı, çakılı, taşı bizimdir ve asla vazgeçilmezdir, bizler vatanımız için canımızı düşünmeden verebiliriz, senin gibi ucuz reklam peşinde olmayan, cesur ve erdemli bir yapımız var.

Mirgün Cabas sana buradan hiç cevap vermeyecektim ama sen haddini fazlasıyla aştın,seni Başkan Savcı Sayan’dan  ve asil Ağrı halkından özür dilemeye davet ediyoruz.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı

Nihat Aydın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.