DOLAR 32,5671 0.05%
EURO 34,8775 0.01%
ALTIN 2.435,650,24
BITCOIN 21744860,32%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Miraç Kandili Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Miraç Kandili Mesajı

ABONE OL
17:01 | 17 Şubat 2023 17:01
OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Miraç Kandili Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, Miraç Kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

OGC Genel Başkanı Nihat Aydın mesajında, “Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur.

Üç ayların coşkusunu yaşarken ülkemizin 11 ilinde meydana gelen asrın felaketi ile hüzne boğulduk. Enkaz altında kalan canlarımızla beraber o acıyı yüreğinde hisseden herkesin canı da enkaz altında kaldı. Feryat eden insanların feryatlarına bizim de feryatlarımız karıştı. Onlarla üşüdük, onlarla aç kaldık. Ancak bizim insanımızın miracı bu felakette de gerçekleşti ve oradaki kardeşleri için devleti ile beraber uyumadı, oraya koşturdu, yardım etmek için insanüstü bir seferberlik başlattı.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ağrılı vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslâm Âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Âleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.