DOLAR 32,5739 0.1%
EURO 35,0131 0.49%
ALTIN 2.431,750,37
BITCOIN 2084184-3,93%
Ağrı
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

ABONE OL
15:55 | 30 Temmuz 2020 15:55
OGC Genel Başkanı Aydın’dan Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı, Başkan Aydın Mesajında Şu Sözlerine Yer Verdi

Manevi zenginliğimiz olan bir kurban Bayramını daha hep birlikte yaşamanın kıvancı içerisindeyiz.

Kültürümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli bir yer tutan Bayramlar; milli birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, manevi duyguların geliştiği, kırgınlıklar ve küskünlüklerin bir kenara bırakılıp, sevgi, saygı, kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlendirildiği müstesna günlerimizdendir.

Kurban Bayramı’nın bizlere kazandıracağı manevi anlayışla sosyal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı zirveye ulaştırıp, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatıp, sevinçlerini olduğu kadar acılarını, sıkıntılarını, kederlerini paylaşıp daha güzel ve müreffeh günlere ulaşmak en büyük temennimizdir.

Bu yıl korona virüs  nedeniyle diğer bayramlarda olduğu gibi maalesef sevdiklerimize içimizden geldiği gibi sarılmayacağız, bundan sonraki bayramlara sağlıkla ulaşmamız, hem onların hem de kendi sağlığımızı korumak için sosyal mesafeyi korumak zorundayız..

Bu duygu ve inançla tüm İslam âleminin, Ağrı’lı hemşehrilerimin ve ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor; bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam âlemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum. dedi..

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.