DOLAR 32,4120 0.28%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.326,880,34
BITCOIN 22977962,36%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ”Anneler Günü” Kutlama Mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan ”Anneler Günü” Kutlama Mesajı

ABONE OL
18:04 | 09 Mayıs 2021 18:04
OGC Genel Başkanı Aydın’dan ”Anneler Günü” Kutlama Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI- Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, ”Anneler Günü” Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı, Başkan AYDIN Mesajında Şu İfadelerine Yer Verdi;

Başımızın tacı annelerimiz, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir, baş tacı analarımız sevgilerin, saygıların en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.

AYDIN “Anne dünyaya gelişimizin vesilesidir. Bizler için hayat ve huzur kaynağıdır. Sevgi, şefkat ve merhamet dolu kucağında hayatta başlarız.” dedi

Toplumsal dayanışmanın temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Anneler sadece evlatlarını doğurmakla kalmaz, toplumları da inşa ederler. Dilimizdeki ve beynimizdeki en güzel kelime “anne” olmalıdır. Ve annelerimizi, sadece bir günümüzde değil bütün hayatımızda yer etmeliyiz. Bizler evlat olarak; doğruyu, yanlışı, şefkati, merhameti, sevgiyi, fedakarlığı ve daha nice insani erdemleri ilk öğretmenimiz olan şefkat timsali annelerimizden öğreniriz. Bu vesileyle annelerimiz ilk rehberimizdir.

Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesine büyük bir sorumluluğu üstlenen annelerimize gönül borcumuz hiçbir zaman bitmez. Nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine muhtacız. Bu şefkate layık olmaya çalışmalı ve hayırlı dualarını alma gayreti içinde olmalıyız.

Bu duygularla, ayaklarının altında cennet müjdelenmiş, fedakar annelerimizin ”Anneler Günü’nü tüm içtenliğimle kutluyorum” baş tacımız olan tüm annelerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum,  Allah C.C. den ebedi hayata intikal etmiş annelerimize gani gani  rahmet diliyorum, dedi.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı

Nihat  AYDIN

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.