DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Anadolu Ajansı’na kutlama mesajı

OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Anadolu Ajansı’na kutlama mesajı

ABONE OL
13:56 | 06 Nisan 2022 13:56
OGC Genel Başkanı Aydın’dan, Anadolu Ajansı’na kutlama mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Aydın, Milli Mücadele’nin başladığı süreçte bağımsızlık hareketini hem yurda hem dünyaya duyuran Anadolu Ajansı’nın 102’nci yaşında kutlama mesajı yayımladı.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Nihat Aydın, Anadolu Ajansı’nın 102’nci yaşını kutladığı mesajında, “Kurulduğu günlerde büyük bir özveriyle ve kısıtlı imkânlarla çalışan Anadolu Ajansı, bugün bilgi ve birikimine ileri teknolojiyi ekleyerek yalnızca basın dünyamızın saygın kuruluşlarından değil, dünyanın önde gelen ajansları arasına girmiştir.

Bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek, doğru ve güvenilir haber sunan Anadolu Ajansı; ülkemizdeki gazetecilik ve haberciliğin gelişmesine katkı sağladığı gibi dünyanın birçok ülkesinde varlığını sürdürerek de dünya haberciliğinin önemli kaynaklarından biri olmayı başarmıştır.

 Bu vesileyle ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansının kuruluşunun 102. yılında, ajansın kuruluşunu sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle yad ediyor, vazife başında bulunan tüm kurum mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.